Site name

Atletičarka nakon što je osvojila četvrto mesto

Španović: Bila sam sposobna za medalju

Srpska atletičarka Ivana Španović rekla je posle četvrtog mesta na Svetskom prvenstvu u Lonodnu da je imala mnogo problema tokom takmičenja.

4

Piše: Danas Online

London 12. avgust 2017. 08:20

Foto: EPA / FRANCK ROBICHON

„Ovo je definitivno bilo jedno od takmičenja, čiji ishod nisam očekivala. Imala sam problema na zaletištu, najviše zbog vetra, falila su mi takmičenja koja nisam imala ove godine zbog povreda. Koliko god da mi je teško da priznam, ovo su normalne stvari u sportu i jednom je moralo da se desi. Da sam bila sposobna za medalju, bila sam. Da li za zlatnu, vi najbolje možete da procenite. Zahvalila bih se svima u Srbiji na ogromnoj podršci, ne samo danas, već i prethodnih nekoliko godina. Idemo dalje“, rekla je Španovićeva.

Nakon uzbudljive završnice u finalu naša najbolja srpska atletičarka Ivana Španović ostala je sinoć bez medalje na Svetskom prvenstvu u Londonu. Ona je u finalu zauzela četvrto mesto. Iako je u snimku izgledalo da je Ivana u poslednjoj seriji skočila preko sedam metara, zvanični podaci pokazali su da je to bio skok od 6,91 metara. Ivani se pri doskoku odvojio donji deo startnog broja od dresa i ostavio trag u pesku koji je bio bitno kraći od onog gde je i stvarno doskočila.

povezane vesti

komentari (4)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

ilijA V

12. avgust 2017.

"Pravila,pravila neka glupa pravila....", da bi i najbolje bez medalje ostavila!

marija

12. avgust 2017.

ne razumem zašto je ovo nepravda? pravila važe za sve, a atletičar se sam brine za svoju opremu. kada se takmičiš na tom nivou, proveriš takve stvari. rizik da se broj otkači leži na samom takmičaru, a ne na drugima. prosto, njen tvit implicira neku nepravdu koja ima veze s tim što je ona iz srbije. to je nezrela i nesportska reakcija.

Dejan.R.Tošić

12. avgust 2017.

Svi na doček ispred Gradske Skupštine da dočekamo pravu Šampijonku.

Šio nam ga Đura

12. avgust 2017.

I ode medalja kao sanak pusti.....Ne sekiraj se Ivana. Na sledeće takmičenje obavezno povedi Đuru krojača da fino proštepa taj broj tj.sastavni deo opreme.